10 WEBSITE BORONG PALING MURAH DI CHINA.. (YANG NO. 2 TU BELI SEUNIT PON MURAH TAU!)

10 WEBSITE BORONG PALING MURAH DI CHINA.. (YANG NO. 2 TU BELI SEUNIT PON MURAH TAU!)

Melalui artikel kali ini, sedikit perkongsian website borong barang China yang anda boleh dapat dengan murah dan sesuai untuk dijadikan bisnes dropship/Ebay. Ramai yang tidak tahu sebenarnya terdapat banyak website jual beli dari China yang boleh anda borong secara online tanpa perlu ke China. 10 website borong barangan China yang anda perlu lawati :

1. 1688

10 WEBSITE BORONG BARANG MURAH CHINA

Website ini menyediakan MOQ serendah 5 unit. Harga barangan akan berbeza mengikut range MOQ customer inginkan
sumber : https://www.1688.com/

2. Taobao

10 WEBSITE BORONG BARANG MURAH CHINA

Sebuah laman jual-beli China yang popular dikalangan pembeli luar negara kerana harganya murah.Taobao menawarkan pelbagai variasi produk tanpa MOQ
sumber : https://www.taobao.com/

3. Tmall

10 WEBSITE BORONG BARANG MURAH CHINA

Sama seperti laman web Taobao , cuma bezanya terdapat brand-brand besar seperti Nike, Apple, Sony dan banyak lagi
sumber : https://www.tmall.com/

4. DealExtreme

10 WEBSITE BORONG BARANG MURAH CHINA

Kebanyakan supplier barang elektronik/gadget boleh dijumpai di laman web ini. Tidak memerlukan MOQ untuk pembelian
sumber : http://www.dx.com/

5. TheOneMall

10 WEBSITE BORONG BARANG MURAH CHINA

Merupakan website server Malaysia yang bertapak di Wangsa Maju. Mereka membekalkan barangan dari China dan harganya sedikit mahal dari website yang lain.
sumber : http://www.theonemall.com/

6. Everbuying

10 WEBSITE BORONG BARANG MURAH CHINA

Laman website ini menghimpunkan supplier gadget china dan kebanyakan supplier smartphone ,smartwatch. Terdapat brand-brand besar dalam dunia gajet seperti Lenovo, Xiomi, Sjcam dan banyak lagi.
sumber : http://www.everbuying.net/

7. DinoDirect

10 WEBSITE BORONG BARANG MURAH CHINA

untuk kaki gamer, website ini merupakan syurga untuk anda. Banyak sale, potongan harga untuk elektronik gear disini.
sumber : http://www.dinodirect.com/

8. ChinaBuye

10 WEBSITE BORONG BARANG MURAH CHINA

kebanyakkan laman website China meggunakan bahasa Chinese untuk urusan jual beli. Tidak sama sekali website ini, ia memaparkan paparan yang mudah dan teratur di dalam bahasa English, mesra pengguna.
sumber : https://www.chinabuye.com/

9. Aliexpress

10 WEBSITE BORONG BARANG MURAH CHINA

Kebanyakan supplier menetapkan MOQ bermula dari 10 unit. Namun harga seunit barang yang dikenakan lebih mahal.
sumber : https://www.aliexpress.com/

10. Alibaba.com

10 WEBSITE BORONG BARANG MURAH CHINA

Supplier biasanya mempunyai MOQ tinggi. Ini kerana mereka tidak menyimpan stok. Lagipun pengilang juga perlu mengeluarkan produk berdasarkan MOQ supaya mereka dapat jana keuntungan. Sesuai untuk perniagaan bersaiz besar.
sumber : https://www.alibaba.com/

 

Jika anda mahu membeli barangan dari China secara borong atau kuantiti sedikit sekalipun haruslah berhati-hati kerana :

  1. Takut order benda lain dapat lain
  2. Kualiti xsama seperti yang diharapkan
  3. Barang yang dibeli secara pukal sepatutntya dihantar ke Warehouse dahulu sebelum pos ke Malaysia supaya kos lebih jimat.
  4. Risau takut ditipu
  5. Majoriti website diatas dalam bahasa China. Susah nak komunikasi kalau xbiasa

Saya sangat sarankan anda supaya bertanya mereka2 yang sudah biasa menggunakan platform ini dahulu sebelum buat keputusan membeli. Atau untuk lebih pantas & lebih mendalam, anda boleh dapatkan Program Bimbingan Secara Online : Rahsia Import China ini.

Masukkan Kod Kupon : RICH4EVER untuk dapat Diskaun sebanyak RM150

Lebih 800 juta senarai produk dari pelbagai kategori boleh di beli terus secara online. Tidak perlu borong , anda boleh membeli hanya 1 unit sahaja dan mendapat harga yang murah.

Kami memberi jaminan pulangan kembali 100% wang pendaftaran anda sekiranya terdapat websites china lain yang menawarkan harga lebih murah dan pembayaran terus yang mudah dari apa yang kami berikan nanti.

 

AKMAL FITRI

AKMAL FITRI

MARKETING CONSULTANT / TRAINER / ENTREPRENEUR

Merupakan CEO Gegey Academy & Consultancy Sdn. Bhd. Bermula berniaga online pada tahun 2011 dan semakin serius dalam Pemasaran Facebook Ads pada tahun 2013. Mempunyai pengalaman menguruskan kempen & konsultan pemasaran secara online untuk lebih 40 syarikat di Malaysia.

SENARAI PERBANDINGAN KADAR HARGA 6 JENIS SYARIKAT PENGHANTARAN DI MALAYSIA

SENARAI PERBANDINGAN KADAR HARGA 6 JENIS SYARIKAT PENGHANTARAN DI MALAYSIA

Pada hari ini, ramai peniaga online meggunakan pelbagai perkhidmatan penghantaran untuk urusan jual beli. Disini kami sediakan senarai Perbandingan Kadar Harga 6 Jenis Syarikat Penghantaran Di Malaysia.

1. POSLAJU

SENARAI PERBANDINGAN KADAR HARGA 6 JENIS SYARIKAT PENGHANTARAN DI MALAYSIA
Poslaju mempunyai dua jenis penghantaran iaitu prabayar dan pascabayar. Parcel prabayar boleh didapati di pejabat pos dengan harga mengikut size parcel. Bagi pascabayar ia dibayar dengan harga mengikut berat barang yang ditimbang. Poslaju mengambil masa 1-3 hari bekerja.

 

SENARAI HARGA POSLAJU SEPERTI DIBAWAH :

HARGA PRABAYAR POSLAJU

HARGA PRABAYAR POSLAJU

HARGA PASCABAYAR POSLAJU

Sumber : Poslaju

2. CITYLINK

SENARAI PERBANDINGAN KADAR HARGA 6 JENIS SYARIKAT PENGHANTARAN DI MALAYSIA

Ini senarai harga penghantaran syarikat City-Link :

  • SEMENANJUNG
    – 2KG (RM8.65) + RM1/KG SETERUSNYA
  • SABAH/SARAWAK
    – 2KG (RM12) + RM10/KG SETERUSNYA
  • BRUNEI/SG
    – 2KG (RM54.40) + RM27.2/KG SETERUSNYA


*TIADA PENGHANTRAN KE KAWASAN PEDALAMAN/FELDA

Sumber : City-Link Express

3. SKYNET

SENARAI PERBANDINGAN KADAR HARGA 6 JENIS SYARIKAT PENGHANTARAN DI MALAYSIA Skynet

Ini senarai harga penghantaran syarikat Skynet :

  • SEMENANJUNG
    – 2KG (RM10) + RM3/KG SETERUSNYA
  • SABAH/SARAWAK
    – 2KG (RM20) + RM20/KG SETERUSNYA
  • BRUNEI/SG
    – 2KG (RM40) + RM40/KG SETERUSNYA
  • Penghantaran Seminggu sekali ke kawasan Pedalaman/Felda

Sumber : Skynet Express Carrier of Choice

4. AIRPAK

SENARAI PERBANDINGAN KADAR HARGA 6 JENIS SYARIKAT PENGHANTARAN DI MALAYSIA airpak

Ini senarai harga penghantaran syarikat Airpak :

  • SEMENANJUNG
    – 1KG (RM8) + RM4/KG SETERUSNYA
  • SABAH/SARAWAK
    – 1KG (RM25) + RM25/KG SETERUSNYA
  • BRUNEI/SG
    – 1KG (RM25) + RM25/KG SETERUSNYA
  • Tiada penghantaran ke kawasan Pedalaman/Felda

Sumber : Airpak Express Courier

5. KANGAROO

SENARAI PERBANDINGAN KADAR HARGA 6 JENIS SYARIKAT PENGHANTARAN DI MALAYSIA kangaroo

Ini senarai harga penghantaran syarikat Kangaroo :

  • SEMENANJUNG
    – 1KG (RM9) + RM3/KG SETERUSNYA
  • Tiada servis Penghantaran Sabah/Sarawak

Sumber : Kangaroo

6. EASYPARCEL

SENARAI PERBANDINGAN KADAR HARGA 6 JENIS SYARIKAT PENGHANTARAN DI MALAYSIA easyparcel

Easy Parcel bukanlah sebuah syarikat kurier, sebaliknya syarikat ini manage antara pengguna dengan syarikat kurier tempatan. Setiap kali pengeposan dibuat, bayaran akan ditolak directly dari baki akaun Easy Parcel. Anda tidak perlu lagi beratur panjang di pejabat pos, hanya tunggu staff datang collect barang dari rumah/pejabat anda. Menariknya anda bole memilih pelbagai syarikat kurier termasuklah poslaju,skynet,airpak dan banyak lagi. Kos penghantaran serendah RM6 untuk 1kg.

Sumber : Easy Parcel Delivery Made Easy

Jangan lupa LIKE & SHARE untuk rujukan di masa hadapan.

 

7 KARAKTER WARNA YANG MAMPU BANTU BISNES ANDA TETAPI RAMAI YANG AMBIL MUDAH.. (NO. 4 PALING MENUSUK KALBU!)

7 KARAKTER WARNA YANG MAMPU BANTU BISNES ANDA TETAPI RAMAI YANG AMBIL MUDAH.. (NO. 4 PALING MENUSUK KALBU!)

Pemilihan warna wajib tepat dan kena pada jenis produk dan target market supaya mudah dikenali dan senang dijual. Kalau warna dah betul2 kaw, audiens pon senang nk ingat dgn brand kita. So, harini Wan nak share pasal pemilihan warna dlm design bisnes. Tak kisahlah logo ke packaging ke.. yg penting warna perlu tepat!

Sila hadam and choose your right colour!

Jangan lupa SHARE jugak pada yang lain okay?

 

1. KUNING

Bersifat kreatif, kegembiraan, harapan, optimistik dan sbg warna matahari kerana spektrumnya yg cukup terang.

Warna yg memberi rangsangan kpd otak sebelah kiri mendorong kpd pemikiran kreatif. Tambahan pula, kuning merupakan warna yg sgt menarik perhatian dan mudah dilihat.

Ingat lagi tak iklan digi bersama ‘jinkuning’nya? Mudah kan kita terfokus kpd jin2 tu setiap kali bertukar tukar scene.

 

2. MERAH

Disifatkan warna yang agresif, berkuasa, bersemangat,bertenaga, berkeinginan , cinta dan juga meningkatkan nafsuuu.

Kalau korang prasan restoran2 yang femes sering guna warna merah sbg warna tema; KFC, McD Pizza Huut dll.

Merah adalah warna yg paling menarik perhatian krn mempunyai kadar gelombang yang paling panjjang.

 

3. UNGU

Bersifat kuasa, ketinggian darjat, kekayaan, kebijaksanaan, berdikari dan magis. Warna unik yg memiliki kedua dua sifat aktif dan pasif kerana ungu adalah campuran antara merah dan biru. Jika melebihi kadar merah maka warnanya akan menjadi aktif. Kalau terlebih biru jadi pasif dan sejuk.

Sgt sesuai digunakan untuk menyampaikan sesuatu yang eksklusif.

 

4. JINGGA

Warna campuran antara merah dan kuning. Brsifat semangat dan raangsangan drpd warna merah dan sifat amanah serta kegembiraan drpd warna kuning.

Selain itu, jingga juga membawa sifat keremajaan, keberanian, optimis, kreatif dan berkeyakinan. Sering digunakan dlm menyampaikan mesej yang menggembirakan dan tidak terlalu memaksa.

Contoh yang dapat kita lihat adalah dalam iklan Fanta. So sebab itulah mereka2 yang dalam iklan tu menari2 dan bergembira. Setuju?

 

5. PINK

Dikaitkan sifat feminin, kekeluargaan dan cinta. Sering digunakan sebagai tema utk produk2 kecantikan waanita kerana amat dekat dgn sifat dan jiwa waanita.

Selain itu, pink juga mewakili sifat keceriaan, keremajaan, kasih sayang, kecantikan, ketenangan dan optimis.

 

 6. BIRU

Warna ketenangan. Warna langit dan laut dimana pemandangan itu sendiri memberikan ketenangan. Satu alternatif utk menurunkan kadar denyutan jantung.

Selain itu juga membawa sifat kebijaksanaan, kepercayaan, berkeyakinan, positif dan sosialisme. Kalau korang perasan website2 sosial byk menggunakan warna biru sebagai warna tema. Terserlah ciri2 kebijaksanaan dan berkeyakinan. Sering dikaitkan dgn bidang bisnes dan pelajaran.

 
 7. HIJAU

Mempunyai tenaga yg boleh membantu orang yang str3ss, seimbangkan emos! dan juga dikaitkan dgn persekitaran alam semulajadi.

Hijau melahirkan rasa santai, menjemput p3langgan utk berehat dan meredakan tekanan dgn meminum kopi. Tahukan kopi ape? Haa., kopi duyung (stabak) yg berbelas hinggit secawan tu la.

Warna ini juga berkaitan dgn cakra jantung sehingga dipercayai membantu masalah emosional spt cinta, kepercayaan dan kasih sayang.

SERVIS DESIGNER YANG SAYA BERANI REKEMEN, GEGEY STUDIO 

Jika anda perlukan servis Design dari Pakar Design untuk Fesbuk Marketing,
Boleh Whatsapp Wan terus 014 – 822 4805 deh.
.
Nak berurusan lebih senang boleh datang ofis Wan di Kubang Kerian..
Kalau nak tengok portfolio client Wan, Boleh ke Page Gegey Studio.
[TERBARU] : TOP 7 FESBUK UPDATE YANG PALING ANDA TIDAK BOLEH TERLEPAS..!!

[TERBARU] : TOP 7 FESBUK UPDATE YANG PALING ANDA TIDAK BOLEH TERLEPAS..!!

Anda perlu pantas, pesaingan anda sedang melihat fresh idea untuk facebook ads  yang perlu dicuba pada tahun 2017.

Untuk bulan pertama pada tahun ini, facebook mempunyai beberapa berita yang menarik untuk pengiklan termasuklah beberapa update terbaru.

 

  1. Iklan melalui Facebook Audience Network disampaikan lebih 1 billion pengguna facebook

Sejak dilancarkan facebook audience network pada oktober 2014, telah banyak membantu pengiklan untuk mencapai pengguna dari luar platform media sosial. Menurut facebook , pengiklan yang menggunakan facebook audience network menunjukkan peningkatan 16% capaian pengguna dari biasa.

 

2. Anda kini boleh beriklan di Instagram Stories

Seperti yang anda ketahui, baru baru ini telah melancarkan Instagram Stories yang sangat popular sejak dilancarkan. Pengiklanan di Instagram Stories akan dijual dalam bentuk bidaan automatik yang dikenakan kadar kos 1000 per impression. Pada 11 januari, instagram mengumumkan platform instagram stories kini digunakan lebih 150 juta pengguna setiap hari.

 

3. Facebook sedang menguji “mid-roll” ads

Walaupun belum disahkan oleh pihak facebook, menurut Recode facebook akan mula memaparkan iklan di pertengahan video dan akan menjana pendapatan bersama penerbit. Format “mid-roll” ads bermaksud bahawa pihak facebook akan memasukkan iklan di pertengahan video selepas pengguna mainkan sekurang-kurangnya 20 saat. Hanya video berdurasi melebihi 90 saat yang akan mengandungi iklan. Pada 2016, pengguna facebook mencatatkan 100 juta jam tontonan video setiap hari.

 

ARTIKEL BERKAITAN :

17 KESILAPAN KRITIKAL ONLINE BISNES PALING RAMAI XPERASAN

 

4. Dynamic facebook ads feature yang terbaru

Retargeting adalah cara yang terbaik untuk mencapai pembeli yang lebih berpotensi dengan kempen iklan anda. Facebook telah menambah lebih banyak pilihan untuk menyasarkan lebih banyak pengguna yang mungkin berminat dengan tawaran anda. Dengan adanya dynamic facebook ads , pengiklan kini boleh menjangkau lebih ramai orang yang berminat dengan produk yang lebih spesifik.

 

5. Anda kini boleh mendengar live audio content di facebook

Jika anda seorang peminat podcast atau content audio yang lain, ini adalah cara marketing strategi terbaru di facebook. Pada akhir Disember, facebook telah melancarkan ciri terbaru – Live Audio. Ciri ini membolehkan pengguna mendengar siaran rakaman suara untuk mengalakkan pengguna menerbitkan lebih banyak content audio sahaja.

 

6. Projek Facebook Journalism


Penyebaran kontrovesi dan berita palsu semakin menular di laman sosial. Facebook telah mengambil langkah serius dalam meningkatkan kandungan berita. Pada 11 Januari, Facebook mengumumkan Projek Facebook Journalism, kolebrasi bersama penerbit dan wartawan bagi meningkatkan kualiti berita dalam talian.

 

7. Akan Datang : Instant Article (Update)

Jika anda dalam bidang bisnes penerbitan, ini yang anda perlu tahu. Facebook sedang menguji cara untuk penerbit menggabungkan pelbagai instant artikel ke dalam satu post. Jika pengguna klik instant artikel , ia membolehkan pengguna untuk melihat artikel yang tidak berkaitan. Pengguna juga dapat memilih untuk save dan share artikel ke media sosial. Kredit kepada Adsespresso.com

KONKLUSI : Apa pun platform & teknik yang kita guna, pastikan cari ilmu yang mendalam supaya betul2 faham konsep. Kerana yang konsisten sahaja akan menang.

 

OOPPSS.. TUNGGU DULU..!!

Bagaimana nak cepat faham ilmu yg begitu teknikal seperti FB Ads Marketing?

Saya berani syorkan sertailah kelas Marketing yang bersifat Praktikal & Privasi. Kenapa?

Dari feedback peserta kami. Yg Paling sy berpuas hati ialah :

1. Bila apa yang sy share semua peserta boleh cepat fahami konsep asas yg sebenar secara terperinci
2. Bila saya dah siap tulis copywriting setiap peserta pon sudah siap
3. Bila saya siap setting iklan mereka pon dah launch iklan
4. Bila ada bberapa org yg tertinggal & kurang faham, team sy boleh bantu n paksa sampai faham
5. Kami juga boleh faham “masalah sebenar” mereka dan kami boleh terus bagi jalan penyelesaian on the spot.
6. Bila ada persoalan kami boleh jawab secara personal one by one.
7. Kami rasa puas sangat bila apa yang kami faham mereka semua faham. Alhamdulillah.

Hanya 15-20 peserta setiap sesi. (Dekat luar Confirm kena harga kapak)

Tapi kami cuba Adjust kos2 kami untuk bantu anda rasai pengalaman belajar secara Eksklusif ala2 Instensif Coaching supaya harga yg mampu untuk semua golongan usahawan.

Ini bukan seminar Preview atau Upsell apa2 lagi kelas advance.

Hanya perkongsian dari kami secara telus dalam Kelas PRAKTIKAL & PRIVASI hanya di Shah Alam & Kota Bharu sahaja.

DAFTAR DISINI atau boleh Whatsapp 010 – 222 2217 (En. Haris)

 

ARTIKEL BERKAITAN :

15 “MAGIC WORDS” TAJAMKAN SKILLS CLOSED SALE

5 Fakta Menarik yang Anda  Perlu Tahu Mengenai Fesbuk Ads

5 Fakta Menarik yang Anda  Perlu Tahu Mengenai Fesbuk Ads

Sudah menjadi TREND zaman sekarang, semuanya Fesbuk!

Pernah tak terfikir Kenapa ramai sangat usahawan menggunakan FB Ads sebagai platform pemasaran yang WAJIB ada untuk bisnes mereka?

Ini adalah 5 fakta menakjubkan tentang Facebook Ads yang bakal membantu anda :

 


FAKTA 1

Tahukah anda ? Facebook mempunyai lebih 1 bilion pengguna aktif setiap hari. Jika Facebook adalah sebuah negara, ia akan menjadi yang ketiga terbesar di dunia! Bukan itu sahaja, purata pengguna log-in Facebook 15 kali sehari .

FAKTA 2

Facebook mengumpul lebih 10,000 data bagi setiap penggunanya . Facebook mempunyai set data yang luas, mendalam, dan paling komprehensif untuk mengumpul maklumat pengguna, minat dan aktiviti. Bayangkan informasi2 yang di kongsikan oleh pengguna,

“ Saya tinggal di Kota Bharu” ,

“Bekerja sebagai ………… di …………. “

“Married to ……………… “

“ Saya adalah pengarah pemasaran di Syarikat X “,

“ Saya suka bercuti di pantai “.

Dengan adanya informasi-informasi tersebut , Facebook dapat mengumpul data yang tepat untuk digunakan dalam servis pengiklanan. Data tersebut digunakan untuk target iklan yang releven untuk pengguna Facebook.

FAKTA 3 

Organic Reach telah menurun dari 16% ke 2% pada tahun 2012. Ini adalah ukuran jumlah pengguna yang melihat post anda di newsfeed mereka tanpa sebarang paid placement. Pada jun 2014, Facebook telah memperkenalkan  algorithm yang meletakkan apa yang difikirkan oleh pengguna di bahagian atas newsfeed mereka. Post post yang tidak relevan dengan pengguna tidak akan kelihatan di newsfeed mereka. Dengan servis Facebook Ads , ia dapat mengekalkan post anda di newsfeed pengguna.

 

FAKTA 4

Facebook Ads adalah platform yang menawarkan lebih 10,000 data untuk target iklan. Targeting data tegolong dalam kategori demografi dan peristiwa, lokasi, taraf pendidikan , tempat kerja dan banyak lagi bagi setiap pengguna Facebook. Tiada platform iklan yang dapat target dengan tepat selain Facebook.  Oleh kerana, data yang dikumpul oleh algorithm Facebook, membolehkan anda meletakkan iklan dihadapan pengguna yang terdesak untuk melihatnya dan mungkin akan termakan umpan iklan anda. Disebabkan target data Facebook yang tepat, ia dapat mengurangkan kos iklan dan pulangan yang besar dari iklan anda.

 


FAKTA 5

Facebook telah menjana keuntungan 3.69 billion USD pada tahun 2015. Ini bermaksud kerja kerja pengiklanan mereka berfungsi dengan jayanya. Kini terdapat 3 juta pengiklan di Facebook. Facebook Ads memberikan sesiapa sahaja keupayaan untuk meletakkan iklan mereka di hadapan audience dan masa yang tepat pada harga yang sangat menarik.

Paling mudah faham : FB Ads telah menjimatkan masa & tenaga anda untuk mencari pelanggan yang betul2 ideal dengan produk atau servis yang ditawarkan berbanding Online serta Offline marketing yang lain.

Jika anda ingin mewujudkan brand awareness, lead dan meningkatkan jualan bisnes anda sekarang, apa lagi yang anda ditunggu?

 

OOPPSS.. TUNGGU DULU..!!

Bagaimana nak cepat faham ilmu yg begitu teknikal seperti FB Ads Marketing?

Saya berani syorkan sertailah kelas Marketing yang bersifat Praktikal & Privasi. Kenapa?

Dari feedback peserta kami. Yg Paling sy berpuas hati ialah :

1. Bila apa yang sy share semua peserta boleh cepat fahami konsep asas yg sebenar secara terperinci
2. Bila saya dah siap tulis copywriting setiap peserta pon sudah siap
3. Bila saya siap setting iklan mereka pon dah launch iklan
4. Bila ada bberapa org yg tertinggal & kurang faham, team sy boleh bantu n paksa sampai faham
5. Kami juga boleh faham “masalah sebenar” mereka dan kami boleh terus bagi jalan penyelesaian on the spot.
6. Bila ada persoalan kami boleh jawab secara personal one by one.
7. Kami rasa puas sangat bila apa yang kami faham mereka semua faham. Alhamdulillah.

Nak faham ape yg mereka dah hadam?

Hanya 15-20 peserta setiap sesi. (Dekat luar Confirm kena harga kapak)

Tapi kami cuba Adjust kos2 kami untuk bantu anda rasai pengalaman belajar secara Eksklusif ala2 Instensif Coaching supaya harga yg mampu untuk semua golongan usahawan.

Ini bukan seminar Preview atau Upsell apa2 lagi kelas advance.

Hanya perkongsian dari kami secara telus dalam Kelas PRAKTIKAL & PRIVASI hanya di Shah Alam & Kota Bharu sahaja.

DAFTAR DISINI atau boleh Whatsapp 010 – 222 2217 (En. Haris)