Company Profile

Kami di Gegey Academy telah lebih 3 tahun menyediakan servis Konsultansi Pengiklanan, Kelas Facebook Marketing, training, design, photografi & videografi & menguruskan kempen pemasaran facebook untuk syarikat-syarikat di Malaysia.

Gegey International Sdn. Bhd. yang dulu dikenali sebagai Gegey Ventures (Gegey Academy) adalah syarikat berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan, 1956 (Pindaan 2001). Gegey Academy telah mula beroperasi sejak tahun 2015 secara kecil-kecilan berpangkalan di Kubang Kerian, Kelantan.

Servis utama syarikat ini adalah menjalankan servis konsultansi pengiklanan, kelas pemasaran Facebook, khidmat latihan, rekaan grafik, videografi dan menguruskan kempen pemasaran Facebook untuk syarikat yang menjalankan perniagaan secara atas talian dan luar talian di Malaysia. Sejak ditubuhkan, syarikat ini telah menguruskan kempen pemasaran Facebook kepada lebih 110 syarikat di dalam dan luar Kelantan. Setakat ini kami telah membelanjakan lebih daripada 3 juta untuk pemasaran Facebook.

Berikut adalah senarai kelas dan service yang Gegey Academy dengan serba ringkas :

 

IMF-Intensif Marketing Facebook

Intensif Marketing Facebook (IMF) adalah untuk membantu usahawan atau bakal usahawan yang belum pernah menggunakan FB ads. Bengkel ini diadakan selama 2 hari dengan 70% praktikal dan 30% theory. Target kami semua students yang hadir ke bengkel ini dapat close sekurang-kurangnya seorang customer walaupun bengkel belum tamat.

Gegey Academy Intensive Marketing Facebook

Gegey Academy Intensive Marketing Facebook

Advance Marketing Bootcamp (AMB)

Advance Marketing Bootcamp (AMB) diadakan khusus untuk usahawan yang mahu belajar FB ads dengan lebih mendalam. Selain daripada itu bengkel ini juga kami lengkapkan students kami dengan modul tambahan seperti business structure, agent recruitment dan sales funnel. Topik ini kami sajikan bersama-sama kerana kami mahu students kami lebih bersedia untuk mendapat sales RM50k dan ke atas.

Gegey Academy Advance Marketing Bootcamp

Gegey Academy Advance Marketing Bootcamp

Service urus FB ads dan IG

Service urus FB ads dan IG juga kami sediakan khas untuk usahawan yang tidak sempat untuk memikirkan tentang iklan. Kami yang akan prepare, run dan monitor iklan sampai jadi dan mantap. Usahawan hanya perlu ready dengan untuk reply pertanyaan dari prospek.

Service Urus Marketing Online (FB ads & IG)

Service Urus Marketing Online (FB ads & IG)

 

ARTIKEL BERKAITAN :  10 FUNGSI FACEBOOK YANG JARANG DITEROKAI

Service design, photografi & videografi

Service design, photografi & videografi juga kami boleh berikan untuk usahawan yang mahu gambar iklan mereka lebih memukau mata prospek mereka.

 

Service design, photografi & videografi

Service design, photografi & videografi

 

Service buat website

Service website e-commerce, korporat website, company profile, branding website, online store, catalogue / port folio juga kami sediakan untuk client kami yang mahu lebih serius untuk meningkatkan sales mereka.

Service buat website

Service buat website

 

Personal coaching FB ads

Personal coaching FB ads kami sediakan khas untuk usahawan yang mahu belajar dengan lebih dekat dengan trainer kami. Apa yang lebih best adalah trainer kami mampu memberikan contoh yang lebih dekat dan lebih berkaitan dengan bisnes mereka. Personal coaching ini diadakan selama 6 jam satu sesi dan kebiasaanya student kami akan terus mengambil dua sesi selama dua hari.

Personal coaching FB ads

Personal coaching FB ads

Marketing Mastermind

Marketing Mastermind adalah program mentoring selama 6bulan yang kami sediakan untuk usahawan yang mahu upgrade ilmu bisnes mereka bukan sekadar tentang FB ads marketing. Program mentoring ini akan dilengkapi dengan cara untuk menguruskan staff, agent dan dropship dan untuk belajar secara lebih mendalam untuk close customer.

Marketing Mastermind

Marketing Mastermind

The Ceo

The Ceo adalah program mentoring yang sama seperti program mentoring untuk Marketing Mastermind cuma tempohnya lebih lama iaitu selama 12 bulan. Peserta The Ceo juga berpeluang untuk berdiskusi secara santai tentang bisnes mereka dengan founder kami Tuan Akmal Fitri dan mereka juga berpeluang untuk bernetworking dengan rakan-rakan The Ceo yang lain.

The Ceo

The Ceo

 

Heroinsta Master Class

Heroinsta Master Class adalah bengkel basic Instagram marketing yang kami focus untuk mengajarkan teknik paid review selama satu hari dari pagi sehingga petang. Paid review bukan sebarangan paid review. Kami ada cara proven success untuk buat paid review dengan lebih berkesan.

Heroinsta Master Class

Heroinsta Master Class

 

ARTIKEL BERKAITAN :  5 Fakta Menarik yang Anda  Perlu Tahu Mengenai Fesbuk Ads

Heroinsta Group Coaching, Super Advance

Heroinsta Group Coaching, Super Advance pula adalah coaching Instagram dengan kumpulan kecil yang kami fokuskan untuk mengajarkan Instagram Ads selama dua hari dari pagi sehingga petang. Trainer kami berhadapan dengan pelbagai jenis iklan client setiap hari termasuklah Instagram Ads untuk client. Jadi kami akan ajarkan cara proven success untuk bermain dengan game Instagram Ads.

Heroinsta Group Coaching, Super Advance

Heroinsta Group Coaching, Super Advance

 

Personal Coaching Heroinsta

Personal Coaching Heroinsta kami bahagikan kepada dua iaitu student boleh memilih sama ada untuk belajar Basic Instagram Marketing (Teknik Paid Review) ataupun untuk belajar Advance Instagram Marketing (Instagram Ads). Coaching ini akan diadakan selama dua hari dengan total pembelajaran selama 8jam.

Personal Coaching Heroinsta

Personal Coaching Heroinsta

 

 

 

 

1

No Responses

Write a response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.