APA KATA PESERTA?

Anda Serius Mahu Tingkatkan Jualan?

Ya, Saya dah xsabar nak join!

%

Peningkatan Jualan

Apa Keunikan Yang Kami Tawarkan?

Belajar dalam Group Coaching

Secara Praktikal & Privasi 

Formula F

Sesi GROUP KOCHING yang PREMIUM. Belajar dalam 10 orang sahaja setiap sesi secara direct bersama Trainer Berpengalaman.

FORMULA M.A.P RESEARCH

Ramai sangat yang berbisnes tapi langsung tak kenal prospek & TARGET market, 3 Teknik ni simple, TETAPI paling ramai buat silap. KENALI sasaran pelanggan & dimanakah pembeli anda yang sebenar.

UNIQUE SELLING PROPOSITION (USP)

Teknik yang buat produk anda unik & special berbanding produk pesaing dalam market. Elemen penting untuk BRANDING dan bersaing dalam pasaran tanpa risau masalah “Perang Harga”

Ramai Yang Telah Menyertai Kami

Daftar sekarang dibawah

AKMAL FITRI

AKMAL FITRI

MARKETING CONSULTANT

Merupakan CEO Gegey Academy & Consultancy Sdn. Bhd. Bermula berniaga online pada tahun 2011 dan semakin serius dalam Pemasaran Facebook Ads pada tahun 2013. Mempunyai pengalaman menguruskan kempen pemasaran secara online & offline kepada lebih 40 syarikat di Malaysia.

Hasil Dari Formula F,

Sudah terbukti ramai peserta yang telah berjaya

Alhamdulillah dalam 6 bulan ni banyak sangat perubahan positif berlaku.. Sebelum ni harap sale dari instagram jer.. Sekarang jualan makin konsisten dan meningkat ke 6 angka di fb sahaja. Tuan Akmal banyak bantu dari segi pengurusan team, agen/stokis & strategi pemasaran di fb yg mana mimi & hasben xsempat nak handle..

Amirah Syamimi

Founder , Syahmimi Beauty

Mal pecah dah rekod. Gila ramai orang sampai barang habis. Xtahu nak cakap macam mana.. Syukur ya allah.. Xpernah lagi sale RM3k lebih sehari. Kalau boleh sy mintak kepakaran tuan Akmal untuk maintain & tambah lagi jer lepasni..hehe

Mohd Jamaludin Yaacob

Pemilik Bisnes, Char Kuey Teow Tepi Sungai

 

Anda Serius Mahu Tingkatkan Jualan?

Ya, Saya dah xsabar nak join!

Lokasi Kami:

Lot 1203-C, Jalan Pasir Puteh Kubang Kerian, 16150 Kota Bharu ,Kelantan.

support@gegeyacademy.my

+6010-222 2217