Artikel lama

ADAKAH ANDA SUDAH BERSEDIA?

Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Gegey Academy, bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda!

Company Profile

Company Profile

Kami di Gegey Academy telah lebih 3 tahun menyediakan servis Konsultansi Pengiklanan, Kelas Facebook Marketing, training, design, photografi & videografi & menguruskan kempen pemasaran facebook untuk syarikat-syarikat di Malaysia. Gegey International Sdn. Bhd....

read more
10 FUNGSI FACEBOOK YANG JARANG DITEROKAI

10 FUNGSI FACEBOOK YANG JARANG DITEROKAI

Saban hari, facebook telah banyak mengeluarkan fungsi terbaru yang sangat power dan apa yang menyedihkan, ramai peniaga online tidak mengetahui fungsi tersebut. Memang menyesal lah kalau korang tak tau fungsi tersebut. Oleh itu, jadilah pengguna yang bijak dengan...

read more
12 PLATFORM TINGKATKAN JUALAN

12 PLATFORM TINGKATKAN JUALAN

Jika bisnes anda berada dalam keadaaan yang tak berapa baik, mungkin anda lebih suka untuk fikirkan bahawa faktor ekonomi yang mempengaruhinya tapi sebenarnya salah diri sendiri. Macam mana nak maju kalau orang pun tak tahu apa yang anda jual. Bila buat bisnes kalau...

read more
December 2018
M T W T F S S
« Nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Lokasi Kami:

Lot 1203-C, Jalan Pasir Puteh Kubang Kerian, 16150 Kota Bharu ,Kelantan.

support@gegeyacademy.my

+6010-222 2217