ADAKAH ANDA SUDAH BERSEDIA?

Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Gegey Academy, bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda!

Group Coaching FB Ads

Group Coaching FB Ads

Bagaimana Meningkatkan SALES dengan FB Ads Marketing? Kami Akan Bantu Anda Dari Segi Bagaimana menulis ayat iklan yang beremosi, memujuk & menjual dengan FB Ads. Highlight USP & Nilai Produk sehingga prospek terbeli tanpa paksaan. Ramai yang anggap harini buat...

15 “MAGIC WORDS” TAJAMKAN SKILLS CLOSED SALE

15 “MAGIC WORDS” TAJAMKAN SKILLS CLOSED SALE

"Saya frust laaa kak.. Dah promote kaw-kaw.. tanya bukan main banyak.. kita layan bukan main baek & pantas, tapi krik krik je lepas tu..." Ramai ye melalui adengan-adengan macam ni? Ni bukan faktor minyak naik harga, tol naik harga semua ye.. Ni semua salah...

7 TEKNIK MUDAH CLOSE SALE PROSPEK DI WHATSAPP

7 TEKNIK MUDAH CLOSE SALE PROSPEK DI WHATSAPP

Ramai yang beritahu masalah susah nak close sale, PM masuk banyak tapi krik2 jer lepas bagitahu harga, tunggu gaji masuk la, xder respons bila follow up & lain2 lagi.. Majoriti yang datang group coaching mengadu masalah yang sama Jadi hari ni saya SHARE serba...

Lokasi Kami:

Lot 1203-C, Jalan Pasir Puteh Kubang Kerian, 16150 Kota Bharu ,Kelantan.

support@gegeyacademy.my

+6010-222 2217

Saya Belanja Anda Video FB Ads Bernilai RM199

Saya bagi PERCUMA untuk 1000 orang sahaja. Dapatkan Online Coaching Video Step by Step "How To Bermain FB Ads" dengan Berkesan sekarang

Tahniah! Sila Sahkan Email, Buka Folder Inbox/Spam dalam Email Anda Sekarang ya