Siapa lagi Pemilik Bisnes yang perlukan Konsultan Pemasaran untuk menguruskan kempen FB Ads Marketing dengan lebih berkesan?

AKMAL FITRI

Sebagai owner bisnes terlalu banyak perkara yang perlu difikirkan. Masa banyak dihabiskan untuk mengurus stok, akaun, pekerja sehingga xsempat nak upgrade ilmu menaikkan jualan terkini. Terutama bagaimana nak up to date dengan teknik2 marketing fb ads & instagram yang terlalu cepat bertukar. Cara lama dah xboleh guna atau mungkin kos semakin mahal & kurang efektif..


Jika tuan/puan perlukan servis Fb Marketing dari konsultan pengiklanan yang berpengalaman yg sudah berjaya bantu ramai :


Pemilik premis & restoran
Industri fesyen muslimah
Seminar & bengkel
Founder produk ternama,
Jenama selebriti,
Syarikat travel,


Boleh hubungi kami untuk bantu lebih lanjut. Dan kami akan beri result klien2 servis kami sekarang supaya ia dapat menjaga privasi bisnes klien kami.

DAH XSABAR MAHU NAIKKAN JUALAN?
Wsapp Tuan Harris di 010 – 222 2217 sekarang..

Atau tekan jer link INI

P/S : Kami xkata kami pandai tapi insyaallah kami ada result yang mampu buat anda yakin dengan kemampuan & kualiti servis kami..

 

 

TESTIMONI CLIENT

Alhamdulillah dalam 6 bulan ni banyak sangat perubahan positif berlaku.. Sebelum ni harap sale dari instagram jer.. Sekarang jualan makin konsisten dan meningkat ke 6 angka di fb sahaja. Tuan Akmal banyak bantu dari segi pengurusan team, agen/stokis & strategi pemasaran di fb yg mana mimi & hasben xsempat nak handle.. Amirah Syamimi

Founder , Syahmimi Beauty

Mal pecah dah rekod. Gila ramai orang sampai barang habis. Xtahu nak cakap macam mana.. Syukur ya allah.. Xpernah lagi sale RM3k lebih sehari. Kalau boleh sy mintak kepakaran tuan Akmal untuk maintain & tambah lagi jer lepasni..hehe Mohd Jamaludin Yaacob

Pemilik Bisnes, Char Kuey Teow Tepi Sungai

AKMAL FITRI

AKMAL FITRI

MARKETING CONSULTANT

Merupakan CEO Gegey Academy & Consultancy Sdn. Bhd. Bermula berniaga online pada tahun 2011 dan semakin serius dalam Pemasaran Facebook Ads pada tahun 2013. Mempunyai pengalaman menguruskan kempen pemasaran secara online & offline kepada lebih 40 syarikat di Malaysia.