Artikel

gegey-academy-profile
Kami di Gegey Academy telah lebih 3 tahun menyediakan servis Konsultansi Pengiklanan, Kelas Facebook Marketing, training, design, photografi & videografi & menguruskan kempen pemasaran facebook untuk Baca Lagi
Info
Susah saya nak mengajar pasal bisnes lagi sebab bisnes ni bukan untuk semua orang. Tak semua orang boleh buat bisnes. 1. Bisnes ni nak kena orang Baca Lagi
Info
Saban hari, facebook telah banyak mengeluarkan fungsi terbaru yang sangat power dan apa yang menyedihkan, ramai peniaga online tidak mengetahui fungsi tersebut. Memang menyesal lah kalau Baca Lagi
Info
Jika bisnes anda berada dalam keadaaan yang tak berapa baik, mungkin anda lebih suka untuk fikirkan bahawa faktor ekonomi yang mempengaruhinya tapi sebenarnya salah diri sendiri. Baca Lagi
Info
Jangan salahkan setting Ads, kalau anda xkuasai penggunaan gambar dgn betul. Kebanyakkan Player FbAds hanya mengfokuskan kepada kempen iklan sahaja tanpa mengambil berat tentang pemilihan gambar, Baca Lagi
Info
Kepantasan dan kecekapan menjadi benda terpenting kepada sale person atau team yang handle bahagian jualan. Fast respon = fast money kan? Jadi hari ni saya kongsikan Baca Lagi
Info
Antony Robbins merupakan seseorang yang dikenali di seluruh dunia dengan motivasi untuk meningkatkan keyakinan diri. Dia membesar dalam keluarga yang miskin,ayah tirinya hanya bekerja sebagai jurujual Baca Lagi
Motivasi, Uncategorized
Puan S (bukan nama sebenar) ini agak pemalu orangnya. Baru sahaja memulakan perniagaan produk kosmetik jenama sendiri selama 6 bulan. Mari kita ikuti perkongsian apa yang Baca Lagi
Uncategorized
19 PROCEDEUR BEDAH SIASAT KEMPEN IKLAN ANDA
Masalah iklan setiap orang tidak sama, ianya bergantung kepada jenis produk, market & juga objektif kempen. Sebab tu sebenarnya post ini agak panjang tetapi kami cuba Baca Lagi
Teknik
10 WEBSITE BORONG BARANG MURAH CHINA
Melalui artikel kali ini, sedikit perkongsian website borong barang China yang anda boleh dapat dengan murah dan sesuai untuk dijadikan bisnes dropship/Ebay. Ramai yang tidak tahu Baca Lagi
Info